SUSHI SMITJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1015 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Smitje. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2024 om 19:41 Ik werd door een vrouw gebeld die geen NL verstaat omdat ik wat bij opmerkingen gezet heb wat kan en mag, mevrouw verstond niks maar belt mij op voor een gesprek schreeuwend, ik zou zeggen leer het Nederlandse taal verder kwa eten niks bijzonders.
30 mrt 2024 om 20:24 Top
30 mrt 2024 om 15:23 altijd prima!
8 mrt 2024 om 23:28 Heerlijk
1 mrt 2024 om 20:30 Top eten
26 feb 2024 om 15:16 Super lekker eten zou er bijna dagelijks bestellen. Bezorging is ook elke keer mega snel. App gaf aan 1.5 uur stonden er binnen 30 minuten. Top!
25 feb 2024 om 20:17 Bezorger was netjes en op tijd
24 feb 2024 om 20:18 Top de het beste sushi restaurant uit de omgeving
22 feb 2024 om 21:09 Het eten was overduidelijk niet vers. De kip in de crispy sushi was niet meer krokant maar oud en klef. Wat ik ook vreemd vond was dat de rijst in de pokebowl geen pokebowl rijst was, maar normale rijst.
22 feb 2024 om 14:52 Noodles was goed warm ondanks lange wachttijd en Sushi en salade waren ook weer lekker.
17 feb 2024 om 21:23 We hebben heerlijk gegeten. De shusi box vonden wij niet zo lekker De warme hapjes waren heerlijk